Kontakt oss

Optimal Trafikkskole AS

Optimal Trafikkskole AS

Optimal Trafikkskole AS er en trafikkskole som holder til sentralt på Nesttun like ved nedre Bybanestopp, vis a vis Fana Sparebank og Proaktiv Eiendom. Se bilde av lokalet under "Åpningstider". Trafikkskolen tilbyr kanskje Bergens kjekkeste trafikale grunnkurs og opplæring på klasse B og med tilhenger, og selvsagt med stor vekt på kvalitet.
Kvalitet og trivsel er nemlig vårt motto, nettopp fordi det legges stort fokus på at våre elever skal trives fra første til siste time. Vi mener og tror at trivsel fører til bedre læring! Som elev hos oss skal du alltid kunne glede deg til neste kursdag eller kjøretime. Du skal også kunne ha høye forventninger til din lærer!

Kjøretimene gjennomføres naturligvis i nyere helelektriske biler og skolen tilbyr derfor bare opplæring på automatgir. Vår bilpark består av en VW E-Golf og en Mercedes EQC, samt en skaptilhenger fra Tysse.

Som elev ved Optimal trafikkskole AS kan du forvente en lærer som er presis, grundig, positiv, optimistisk, tilgjengelig, tilretteleggende og fleksibel. Det skal være gøy å lære!

Skolen drives av Sindre Stensvik Aamelfot som har mer enn 10 års fartstid i trafikkskolebransjen. Han har en bachelorgrad innen Idrett og kroppsøving og en bachelorgrad i trafikkpedagogisk arbeid. Han har også en tilleggsutdannelse som faglig leder innen trafikkskole.
Sindre er positiv, imøtekommende, engasjert og faglig flink! Han ønsker å tilrettelegge opplæringen til hver enkelt elev på en best mulig måte!

En viktig del av opplæringen handler om kommunikasjon. Kommunikasjon mellom lærer og elev, mellom elev og ledsager og mellom trafikkskolen og ledsager. Optimal trafikkskole sender derfor en oppsummering etter hver kjøretime på epost til elever og ledsagere. I denne oppsummeringen kan dere se hva som kan øves på hjemme og hvordan eleven kan forberede seg til neste kjøretime. På denne måten oppnår vi en effektiv opplæring og bedre kvalitet på den private øvelseskjøringen. Vi oppfordrer også ledsagere til å delta på kjøretimer underveis i opplæringen. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål.

Ta kontakt

Kommende kurs

Lastsikringskurs kl BE og B96 (Personbil med tilhenger (BE))

8. august / Trafikksikkerhetshallen, Lyngbøveien 161, 5164 Laksevåg / 1 300,00

Trafikalt grunnkurs (Trafikalt grunnkurs)

9. august / Optimal trafikkskole, Nesttunvegen 103, 2.etg, 5221 Nesttun / 990,00

Ledsagerkurs (Personbil automat)

5. september / Optimal trafikkskole, Nesttunvegen 103, 2.etg, 5221 Nesttun / 0,00

Trafikant i mørket (mørkedemo) (Trafikalt grunnkurs)

19. september / Optimal trafikkskole, Nesttunvegen 103, 2.etg, 5221 Nesttun / 2 250,00